Advertentie

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Promotion4You met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Promotion4You verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Promotion4You worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Promotion4You aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website.
Promotion4You aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Promotion4You opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Promotion4You alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Promotion4Youniet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Promotion4You worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Promotion4You uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Promotion4You worden onderhouden wordt afgewezen.